Mountain Lodge Leogang Logo

Huisregels en Borg

Huisregels

Appartement: Gebruik uw appartement alstublieft met zorg alsof het van u zelf zou zijn. Mocht er iets kapot gaan of zou er iets defect zijn, meld het ons dan zo snel mogelijk. Als wij na uw vertrek schade vaststellen, dan zijn wij genoodzaakt het van uw borg af te trekken.

Roken: is niet toegestaan in het appartement en in de gezamenlijke ruimtes in het huis. Mocht er sprake zijn van een valse brandmelding doordat het rookalarm afgaat, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van de brandweer (ca. €500,- ) op de gast te verhalen.

Skischoenen: zijn niet toegestaan in het appartement. U kunt uw ski- en snowboardschoenen/ski’s en snowboards in de ski-kelder achterlaten.

Apparatuur: Gebruik de apparatuur met zorg. Mocht u niet precies weten hoe de apparaten werken, vraag het ons dan alstublieft. Wij leggen het u graag uit.

Afval: kunt u (gescheiden) deponeren in de diverse vuilnisbakken beneden naast de garage.

Huisdieren: zijn niet toegestaan.

Nachtrust: Wij verzoeken u vriendelijk tussen 22:00 en 7:00 uur rekening te houden met uw buren en andere vakantiegangers. Lawaai overlast in welke vorm dan ook is niet toegestaan.

Check Out: Laat uw appartement netjes achter zonder vuile vaat, zonder afval en zonder eventuele schade. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Check-out is uiterlijk 10:00 uur.

 

Hartelijk dank voor uw begrip.

 

Borg

Borg: De borg (€300,-) wordt na uw vertrek geretourneerd als er geen schade is. Dit kan drie tot vijf dagen duren. In het geval van schade, wordt dit met de borg verrekend. Daarom is het belangrijk dat u eventuele schade zo snel mogelijk meldt. Zorgt u er alstublieft voor, dat u uw betaalde borg voorziet van het nummer dat wij u gegeven hebben, zodat wij uw borg zo snel mogelijk kunnen retourneren.

Mountain Lodge Leogang Logo

Mountainlodge Leogang

Rain 126

5771 Leogang

Infos:

Onze Partner